Reactie plaatsen

Reacties

Zonnebloem Bovenkarspel
5 maanden geleden

Op 15 2023 april hadden we bij de zonnebloem van Bovenkarspel een ontspannings middag voor onze zonnebloem gasten met muziek van ZôwasUt in de Halve Maan. Het werd een hele gezellige middag wat vooral kwam door de muziek uit de jaren 60. Nadat de gasten koffie of thee met wat lekkers kregen begon de band te spelen met heel herkenbare muziek. Nadat de borrel op tafel werd gezet kon,voor zover dat mogelijk was, de voetjes van de vloer. Het was een zeer geslaagde middag mede dankzij de gezellige en herkenbare muziek.
Vr.gr. Marian en Trudy

Ank Koevermans
een jaar geleden

Beste bandleden van ZôwasUt:
Piet, Margret, Rinus, Nico en Hans,
Beter laat dan nooit, dus hierbij even een grote pluim voor jullie fantastische optreden op 6 maart jl. voor de Zonnebloemafdeling Hoogkarspel.
Wat een sfeer en wat een acts van Margret , de hele zaal genoot met volle teugen en vooral "Karel" werd uit volle borst meegezongen door gasten en vrijwilligers, klasse!!
Eindelijk konden we weer eens uit ons dak gaan na 2 jaar beperkingen en dat was te merken, iedereen zat te genieten en de reacties na afloop waren alleen maar positief!!!
Heel fijn om jullie weer eens meegemaakt te hebben en we doen in de toekomst vast nog wel eens een beroep op jullie!!
Ga nog lang door met jullie vrolijke optredens, want dat brengt heel veel vreugde en ontspanning , vooral voor onze doelgroep!
Nogmaals dank en tot ziens!
Ank Koevermans

Gre Voorn
een jaar geleden

Beste bandleden,
Wat hebben jullie ons een mooie avond bezorgd met jullie optreden t.g.v.ons 100jarig bestaan.Van het moment dat jullie begonnen met spelen was hetgelijk feest.De handen de lucht in en meezingen,geweldig.wij hebben genoten en wensen jullie succes met de verdere optredens.
Namens het bestuur,Gre Voorn.

Lydia
4 jaar geleden

Het was weer een gezellige en gevarieerde avond.

senioren vereniging kleine sluis centrum
4 jaar geleden

wat hebben we weer genoten van jullie optreden op onze kermisafsluiter maandagmiddag. het was weer geweldig zoals voorgaande jaren.alleen maar positieve reacties ontvangen. namens ons bestuur hartelijk dank en tot volgend jaar

Marika Jak, Joop en Gerda Broerse
4 jaar geleden

Beste BANDLEDEN ZôWasUt, 28 april 2019.
Wát een middag hebben jullie ons bezorgd bij ons
Zo-ndag Mi-ddag Po-dium in Heel Europa te Purmerend.
Vanaf de eerste minuut was het feest en het hield niet op, allemaal nummers uit de jaren '50 en '60.
Iedereen kon meezingen en dansen en genieten van vele acts die werden opgevoerd.
Deze middag was een fantasche afsluiting van een reeks ZoMiPo's die wij op de laatste zondag van de maand organiseren van october tot april.
Nogmaals dank en hopelijk tot Ziens

Bruina Cieraad
5 jaar geleden

Lieve bandleden,
Wat hebben wij,vrijwilligers en bewoners van de perelaar,Zwaag, weer genoten van jullie fantastisch e optreden op Dolle Dinsdag.
Alaaf,Alaaf.
Tot volgend jaar.

Bert Meester
5 jaar geleden

Jullie ook bedankt voor de leuke reactie en de goede opvang bij de Perelaar.

annemiek
5 jaar geleden

Het optreden op Avondlicht was fantastisch!!
Namens mijn moeder: bedankt voor de mooie avond

D Groot
5 jaar geleden

Hartelijk dank voor jullie geweldige optreden met ons 40 jarig huwelijk in Happy-Days. Het is een geweldige avond geworden op 8-9 die we niet snel zullen vergeten Heel veel succes met de andere optredens. Gr Dirk.

Marijke Vet
5 jaar geleden

was heel gezellig lieve groet Ruud enMarijke

Piet Haakman
5 jaar geleden

Maandag 18 juni werd ik 70 jaar en wat een leuke dag was dat. Maar zaterdag 16 juni toen ik mijn verjaardag vierde in Café de Paus te Lutjebroek wat ook geweldig, het werd een TOP feest. Zie Foto's juni 2018.