KBO Grootebroek 16 april 2022.

De viering van het 65 jarig bestaan van de KBO Afdeling Grootebroek kon eindelijk gevierd worden. En zo zaten op zaterdagmiddag 16 april 2022 ongeveer 106 KBO-leden  in Dorpshuis “De Stek” gezellig bij elkaar om er samen een gezellige middag van te maken en wij, de band ZôwasUt, mochten voor de muzikale omlijsting zorgen.  

Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd met een bakje koffie/thee en een heerlijk gebakje, dat was een lekkere binnenkomer, ja toch! Marry de Ridder deed vervolgens haar openingswoordje en Theo Essen en Klaas Neuvel brachten een skitterend lied ten gehore “Pompompompom”. Daarna staken wij van wal met onze heerlijke herkenbare nummers waar iedereen weer zichtbaar van genoot. Voordat de pauze aanbrak deed Margret haar act “Nana” en dat werd weer een groot succes. Ook was er nog een lekker meezinger, afgestemd op de KBO, op de wijze van “het is stil aan de overkant”.

Na de pauze speelden en zongen we onder andere lekkere rock & roll nummers en sloten we af met een oer-gezellig feestblokje, dat alles vooraf gegaan door de act “Karel” een topnummer van onze zangeres. Met Margret boven op een stoel, werden daarna Que Sera Sera en andere feestnummers volop meegezongen en ontstond er een Top-sfeertje, wat een feest werd het daar in “De Stek” Na ons laatste nummer werden we bedankt door Marry en kregen alle bandleden een heerlijke chocolade Paashaas overhandigd. Ook werden daarna de bestuursleden nog even voorgesteld wat vergezeld ging met een mooie bos bloemen. Natuurlijk deden we tot slot nog een toegift en daarna was het tijd om als afsluiting van het feest te genieten van een borrel of een glaasje fris, heerlijke soep en diverse luxe broodjes, tja dat was effies genieten van al dat lekkers.

Tja, het was een geweldig mooi feest en iedereen heeft dan ook volop genoten. Op naar het zeventig-jarig bestaan en wie weet zien we elkaar dan weer.

 

Groeten,
Margret, Piet, Nico, Hans en Rinus.