Optreden voor “Vrouwengilde Enkhuizen” in de Nieuwe Doelen

op maandagavond 13 februari 2023.

Hoewel we al meerder keren een optreden mochten verzorgen in “De Nieuwe Doelen”, was dit de eerste keer voor de “Vrouwengilde Enkhuizen”. Reeds geruime tijd geleden waren we geboekt door Mw. Roelofsen. Voor ons was dit het eerste optreden in 2023 en we hadden er enorm veel zin in en bij aankomst werden we hartelijk welkom geheten. Nadat alle apparatuur was uitgeladen konden me mooi onze auto’s parkeren aan de achterzijde van de Nieuwe Doelen.

Toen we van start gingen was de zaal helemaal gevuld en vanaf de allereerste liedjes genoten de gasten volop en dat speelt voor ons altijd heel lekker. Ons programma met diverse nieuwe songs uit de jaren 60 en 70 liep als een trein en naast lekkere herkenbare zangnummers etc… speelden we ook mooie instrumentale nummers van o.a. The Shadows. En uiteraard deed onze zangeres Margret weer een paar heerlijke act’s en dat viel enorm in de smaak, vooral “Karel” was een enorm succes. Ook deden we lekkere bekende rock & roll nummers alsmede heerlijk meezingers en het werd dan ook al met al een enorm feest daar in De Nieuwe Doelen.

Verder deed iedereen de hele avond lekker mee en werd er gedanst, meegezongen, getwist, armpje door etc… geweldig allemaal, Veel te snel vloog de avond dan ook weer om en spelen voor deze geweldige leuke groep vrouwen was dan ook weer een mooie ervaring, ja toch! 

En na ons laatste nummer “Troela” en het dankwoordje van Mw. Roelofsen kregen we een staande ovatie en dat doet wat met je hoor, Uiteraard hadden we nog een leuke toepasselijke toegift en gingen we met een heerlijk voldaan gevoel weer op huis aan. Bedankt “Vrouwengilde” en wie weet “Tot Ziens”

Piet.