Optreden voor Senioren Vereniging Wognum (SVW), dinsdag 21 januari 2020.

 

Het is alweer een tijdje geleden dat we werden geboekt om een muzikale middag te verzorgen voor de bovengenoemde Senioren Vereniging. Zij houden maandelijkse bijeenkomsten en is dé plek om andere mensen te ontmoeten en deel te nemen aan diverse informatieve, gezellige en ontspannende activiteiten. Deze worden gehouden in Café Restaurant Partycentrum Stam te Wognum.

 

Bij aankomst werden we verwelkomd door Cobi en nadat we alles hadden opgesteld in de "Stammenzaal" zaten we voordat we begonnen nog even mooi aan een koppie en lieten dat ons goed smaken. De fraai ingerichte zaal zat helemaal vol en dan zie de gasten denken van wat zal er nu weer op ons afkomen, maar gaande weg ons programma zat iedereen lekker te genieten van onze herkenbare muziek.

 

In ons programma "Retourtje Toen" zat weer van alles, zowel zang als instrumentale nummers en uiteraard weer leuke act’s en dat waren deze keer "Nana" en Karel". Men klapte en zong lekker mee en ook met de polonaise deden er velen spontaan mee, onder aanvoering van Margret. Veel te snel was deze gezellige middag dan ook weer voorbij en was het tijd voor nog een "Bingo" met vele leuke prijzen. Tja, het was weer geslaagd en na afloop hebben we dan ook mooi nog even nagezeten onder het genot van een lekkere borrel.

Groeten, Margret, Piet, Nico, Bert en Rinus.

 

Optreden voor Vrouwen Kontakt Obdam, woensdag, 15 januari 2020.

 

Hoewel we bijna in alle zalen van Westfriesland wel een of meerdere keren hebben gespeeld was dit echt de eerste keer dat we een optreden hadden in Obdam en dat was voor VKO in dorpshuis "De Brink" gelegen aan de Dorpsstraat. Vrouwen Kontakt Obdam, opgericht in 2003, is een zelfstandige vereniging voor alle vrouwen en van alle leeftijden en hun thema is: Ontmoeting, Inspiratie en Ontspanning!

 

De avond werd geopend door Anita, die iedereen welkom heette en een mooi gedicht voorlas over sneeuw. Daarna nam Margret het over en voor een volle zaal begonnen wij vervolgens met ons programma vol met herkenbare covers uit de jaren 60 en 70. Naast zangnummers als Hello Mary Lou, Send me the pillow etc… speelden we ook diverse mooie instrumentale nummers van o.a. The Shadows.

 

Ook deed iedereen weer lekker mee en werd er gedanst, meegezongen, getwist, armpje door etc… En natuurlijk was er weer een gastoptreden van Nana Mouskouri en had Margret met de act "Karel" weer een enorm succes. Tja, het was enorm gezellig daar in "De Brink" en wat werd er genoten. De tijd vloog dan ook om en na het dankwoordje van Anita kregen we allemaal een leuke attentie overhandigd en ging iedereen weer voldaan terug naar huis.

 

Groeten van Margret, Piet, Nico, Bert en Rinus.