Optreden voor Senioren Vereniging Wognum (SVW), dinsdag 21 januari 2020.

 

Het is alweer een tijdje geleden dat we werden geboekt om een muzikale middag te verzorgen voor de bovengenoemde Senioren Vereniging. Zij houden maandelijkse bijeenkomsten en is dé plek om andere mensen te ontmoeten en deel te nemen aan diverse informatieve, gezellige en ontspannende activiteiten. Deze worden gehouden in Café Restaurant Partycentrum Stam te Wognum.

 

Bij aankomst werden we verwelkomd door Cobi en nadat we alles hadden opgesteld in de "Stammenzaal" zaten we voordat we begonnen nog even mooi aan een koppie en lieten dat ons goed smaken. De fraai ingerichte zaal zat helemaal vol en dan zie de gasten denken van wat zal er nu weer op ons afkomen, maar gaande weg ons programma zat iedereen lekker te genieten van onze herkenbare muziek.

 

In ons programma "Retourtje Toen" zat weer van alles, zowel zang als instrumentale nummers en uiteraard weer leuke act’s en dat waren deze keer "Nana" en Karel". Men klapte en zong lekker mee en ook met de polonaise deden er velen spontaan mee, onder aanvoering van Margret. Veel te snel was deze gezellige middag dan ook weer voorbij en was het tijd voor nog een "Bingo" met vele leuke prijzen. Tja, het was weer geslaagd en na afloop hebben we dan ook mooi nog even nagezeten onder het genot van een lekkere borrel.

Groeten, Margret, Piet, Nico, Bert en Rinus.