“Kermisdeuntje voor de bewoners van Vreedenhoff in Anna Paulowna”
25 juli 2022.

Voor alweer de 12e keer kwamen we na ruim drie kwartier rijden aan op de plaats van bestemming van ons optreden en werden we weer hartelijk welkom geheten door Dolf, Jan en Ellen en wat was het fijn om elkaar weer te zien, want dat was alweer een tijdje geleden, namelijk 29 juli 2019. We voelden ons dan ook meteen weer thuis in de Keijzershoff-zaal, waar het kermisdeuntje plaats zou vinden, een heerlijke locatie om op te mogen treden.

We hadden er weer enorm veel zin in en de zaal, gevuld met ruim vijftig gasten, was die mening ook toegedaan, want vanaf het allereerste begin heerste er al een gezellig sfeertje. Nadat Ellen haar openingswoordje had gedaan begonnen wij met ons programma. Margret en Piet hadden weer 3 mooie setjes in elkaar gedraaid met twee nieuwe nummers, “Sleepwalk” van The Shadows en “La Bamba” van Ritchie Valens.

Na onze eerste pauze deden we onder andere een mooie serie heerlijke hollandse meezingers en was er ene Jan gewapend met zijn wandelstok volop bezig het ritme mee aan te geven op de tafel en dat deed hij geweldig, Uiteraard deed Margret deze middag weer twee geweldige act’s en wat genoot men van “Nana”en “Karel”

Wat heel leuk was dat twee muziekcollega’s van de band waar onze drummer Rinus ook in speelt spontaan even langs kwamen. Tja, het werd een schitterend feest daar in Anna Paulowna en na heerlijke rock&roll nummers en een lekker feestblokje besloten we ons optreden, met uiteraard een gepaste toegift.

Na afloop konden we nog even heerlijk nazitten en bijpraten onder het genot van een drankje en hapjes. Wij van de band hebben dan ook enorm genoten en dank Ellen, Dolf, Jan en alle andere vrijwilligers voor deze onvergetelijke middag. Volgend jaar, 24 juli 2023, zijn we alweer geboekt en dan komen we met veel plezier weer terug.

Groeten,
Margret, Piet, Nico, Hans en Rinus.