“Westerhaven” Hoorn, 4 maart 2020.

 

Enige tijd geleden werden we gebeld door Marlies Appelman om weer eens een keertje te komen optreden voor de bewoners van “Westerhaven” in Hoorn. Tja en daar zeg je geen nee tegen mede omdat het alweer een tijdje geleden was  dat we hier optraden en wel op 2 september 2015. Nog steeds is het een prachtig mooie locatie om te mogen spelen daar op de 1e etage van dit mooie gebouw met een geweldig betoverend uitzicht op het IJselmeer. 

Deze middag viel Hans Snel op basgitaar in voor Nico en was ook Albert Benrath aanwezig. Albert is één van de medeoprichters van onze band en natuurlijk hebben wij heel veel mooie herinneringen aan de tijd dat hij op drums met ons meespeelde. Klokslag half drie, na het openingswoordje, staken we van wal met ons programma “Retourtje toen” met onze herkenbare liedjes uit de jaren zestig.

En dat lukte allemaal geweldig, de stemming zat er al heel gauw lekker in en alle aanwezigen genoten volop. Na de pauze deden we zelfs een rock & roll nummer en als afsluiting een heerlijk feestblokje. En uiteraard deden we na het dankwoordje nog een toegift, zoals iedere seniorenpopband dat altijd doet. Tot slot, bedankt Hans en alle lieve mensen van “Westerhaven”, het was weer schitterend bij jullie en wie weet gaan we elkaar nog wel weer eens terugzien.

Groeten, Piet, Margret, Hans, Rinus en Bert.