“Vrouwen van Nu Assendelft” woensdag 18 mei 2022

Voor de 3e keer in ons 19-jarig bestaan hadden we een optreden in het mooie Assendelft met z’n enorme lange Dorpsstraat van ruim 7 kilometer en niet te vergeten die prachtige Watertoren uit 1885. Dit keer was het optreden niet in het “Wapen van Assendelft” maar in de “Dorpstaveerne/Koffiebar”, eveneens een prachtig mooie locatie.  

De rit naar Assendelft verliep voorspoedig en na een klein uurtje rijden waren we op de bestemming aangekomen. Meteen onze spullen uitgeladen en opgesteld, kennisgemaakt met Nel en na een lekkere bak koffie/thee gingen we na het openingswoordje van Ank van start met een mooi instrumentaal nummer “Cosy” van The Shadows. Deze avond viel Bert, op slaggitaar, in voor Nico en omdat Bert jarenlang in onze band heeft meegespeeld gaf dat geen enkel probleem en bedankt Bert dat je deze avond voor Nico wilde invallen.

Vanaf het eerste nummer was er een perfect sfeertje en genoten de Vrouwen van Nu van onze herkenbare liedjes en werd er af en toe zelfs lekker meegezongen en meegedeind. Ook deed de act “Nana” het geweldig en had Margret hiermee heel veel succes. In de pauze konden we even lekker genieten van een drankje en dat ging er best in want het was een prachtige mooie warme lentedag.

Na de pauze gingen we weer verder met onder andere rock & roll nummers, was er “Karel”, een fantastische act van Margret en sloten we af met een paar heerlijke feestnummers. Na het dankwoordje van Ank deden we uiteraard nog een toegift en kregen we ook allemaal nog een “Merci” overhandigd, altijd leuk om te krijgen.

Het was een geweldige mooie avond daar in Assendelft en ik denk dat iedereen dan ook best heeft genoten. Nel, Ank en alle andere Vrouwen van Nu, bedankt voor alles en wie weet zien we elkaar nog wel weer eens een keertje in de toekomst.

Groeten,
Margret, Piet, Bert, Hans en Rinus.