“Bewoners Flat Botterhoek”

26 november 2022

Voor alweer de 2e keer in korte tijd mochten we een optreden verzorgen voor de bewoners van Flat Botterhoek in Purmerend, de vorige keer was namelijk op 9 oktober 2021. En ondergetekende had het helemaal voor elkaar deze keer want hij werd behandeld als een VIP-persoon, werd gereden en totaal verzorgd deze avond. Nog bedankt Kees dat je me wilde rijden etc…, werd enorm gewaardeerd door onze band.

Na het openingswoordje van Marianne begonnen we zoals gebruikelijk met een mooi instrumentaaltje en deden we in ons eerste blokje voor de pauze maar liefst drie totaal nieuwe zangnummers, een echte primeur dus. De recreatieruimte waar we speelden was weer gezellig ingericht en ook werden we deze avond weer verwend met lekkere hapjes en drankjes.

Uiteraard was “Nana” ook weer van de partij en dat blijft gewoon leuk, deze act van onze zangeres Margret. Veel te snel was de pauze er al weer en konden we mooi even in gesprek met de bewoners, altijd gezellig om dit te doen.

Na de pauze gaven we vol gas met onder andere een heerlijke rock&roll medley en uiteraard na het optreden van “Karel” een leuke feestmedley en sloten we af met “Troela” Ook was er tijdens dit optreden nog een verzoeknummer, namelijk “Apache” van The Shadows en daar wist Piet wel raad mee, dat prachtige nummer uit de jaren 60. Als aller-allerlaatste deed Nico nog een nummer van The Shadows, het nummer “FBI”, ook heel bekend.

Tja, en toen was het weer alles opruimen en reden we weer voldaan en tevreden terug naar onze mooi West Friesland. Lieve bewoners van de Botterhoek, het was weer TOP bij jullie en wie weet tot een volgende keer.

Piet.